zaterdag 27 oktober 2012

Nail art #2 stap voor stap


Mijn nieuwe Nail art, dit keer een creatieve uitspatting die spontaan is ontstaan, vaak zijn dit de leukste ontwerpjes :)

Ik zal proberen zo duidelijk mogelijk te beschrijven hoe ik deze nail art gemaakt heb, ik heb zelf gekozen voor deze kleuren, maar natuurlijk kun je zelf andere kleuren gebruiken.

woensdag 17 oktober 2012

Zebra nail art

 Een nieuwe nail art! Een hele simpele maar hele leuke dit keer. Mijn bedoeling was eigenlijk om een standaard french manicure te maken, en die had ik ook eerst, maar ik heb heel vaak weer de kriebels dat ik toch nog niet helemaal klaar ben. Uiteindelijk ga ik dan weer verder met vandaag dit als resultaat, een french manicure met zebraprint.

maandag 8 oktober 2012

Nail art voorbeelden

Een nieuwe update op de site na even afwezig geweest te zijn. Maar in mijn afwezigheid hier heb ik qua nail arts niet stil gezeten dus leek het mij leuk om te laten zien wat ik de laatste tijd aan nail arts gemaakt heb. Helaas heb ik van deze voorbeelden geen stap voor stap foto's gemaakt, dus heb alleen het eind resultaat. Mocht er nou toch vraag naar zijn dan hoor ik dat graag want ik kan natuurlijk altijd alsnog een stap voor stap reportage maken. Ben benieuwd wat jullie van mijn creaties vinden :)