maandag 27 augustus 2012

Sweet pink

Het was weer tijd voor een nieuwe Nail art dus ook weer tijd voor een nieuwe blogpost. 
Vandaag dus mijn nagels opnieuw gedaan en van blauw ben ik naar roze gegaan, mooi roze is niet lelijk ;) 


woensdag 22 augustus 2012

Nail Art stempels

Het komt altijd wel eens voor dat je geen tijd of zin hebt om lang met je nagels bezig te zijn, of je bent nog niet zo goed in het maken van een nail art uit de losse hand, en je wilt toch een leuke print op je nagels, dan is dit DE uitkomst! een stempel setje voor je nagels waarmee je super snel de leukste printjes op je nagels kan aanbrengen.


Je hebt ze van verschillende merken, deze is van Essence, gekocht bij de Kruidvat

dinsdag 21 augustus 2012

Nail Art 1 Stripes, dots & glitter

Stripes, dots & glitter


Hier dan mijn 1e Nail art post. Dit is ook meteen mijn huidige nail art want ik heb hem gisteren gemaakt. Om dit te maken heb je het volgende nodig

Hoe het allemaal begon

Al jaren lang ben ik dol op lange en vooral mooie nagels. Het begon toen ik nog jong was met een kleine verzameling nagellakjes, verschillende kleurtjes. Je kent het vast wel, op elke nagel een ander kleurtje. Later werden dit wat meer neutrale kleurtjes maar ik bleef lakken. Tot ik in de winkel de kunstnagels tegen kwam, handige plaknagels in veel verschillende kleurtjes met en zonder nail art. Kosten waren zo'n 7 tot 12 euro voor een setje compleet met lijm. Vanaf dat moment ben ik gaan plakken, eerst wat onwennig allemaal, maar op een gegeven moment kreeg ik er handigheid in.
Hier enkele voorbeelden van de plaknagels van het merk Impulss Lange tijd heb ik deze nagels geplakt en gekocht, elke keer een andere kleur en andere nail art, tot ik op een dag groene plekjes zag ontstaan onder de plaknagel..... Natuurlijk heb ik direct de nagels eraf gehaald, maar het leed was al geleden, ik had last van de Pseudomonas bacterie. Dit was voor mij reden genoeg om te stoppen met het plakken van nagels. Pas toen ik geen kunstnagels meer ging gebruiken zag ik hoe slecht mijn eigen nagels er aan toe waren, jaren lang lijm op je nagels smeren en ze vervolgens afdekken met een plaknagel is niet gezond voor je eigen nagel. Het heeft dan ook een behoorlijke tijd gekost om mijn eigen nagels weer mooi, gezond en sterk te krijgen. Maar het gemis van de vrolijke kleurtjes op mijn nagels bleef. Toen ben ik dus zelf gaan experimenteren met nagellak, elke keer wat anders, wat meer, plaatjes zoeken op internet en het namaken enzv enzv. Inmiddels is het een leuke verslaving geworden, 1 a 2x in de week maak ik mijn nagels schoon en bedenk ik weer een nieuwe nail art, ik vind het heerlijk om te doen en de complimenten die ik krijg zijn super om te horen, eer van mijn werk heb ik dus zeker! ik zal daarom proberen elke keer hier een blog te plaatsen met mijn nieuwste nail art, ook heb ik van vele "oudere" nail arts een foto gemaakt, dus ook die zal ik posten in de loop der tijd. Nieuwe ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom :)