woensdag 22 augustus 2012

Nail Art stempels

Het komt altijd wel eens voor dat je geen tijd of zin hebt om lang met je nagels bezig te zijn, of je bent nog niet zo goed in het maken van een nail art uit de losse hand, en je wilt toch een leuke print op je nagels, dan is dit DE uitkomst! een stempel setje voor je nagels waarmee je super snel de leukste printjes op je nagels kan aanbrengen.


Je hebt ze van verschillende merken, deze is van Essence, gekocht bij de Kruidvat


Het is in het begin even wat oefenen, maar als je het een paar keer hebt gedaan heb je het al snel door en kun je flink aan de slag.
Het setje op de foto is te koop bij de Kruidvat, en bestaat uit een stempelkussentje, een schraper en een stempelplaatje met printjes. Ik heb er dus zelf nog 2 bij gekocht en er zijn er nog meer, voor ieder wat wils.
Om de stempels aan te kunnen brengen heb je een speciaal potje stampy polish nodig, ook deze zijn van Essence en te koop bij de kruidvat. Ik heb de zwarte, de witte en de zilveren. 

Het zetten van de stempel is kinderspel, je neemt een beetje van de stampy polish, strijkt het op de stempelplaat en schraapt met de schraper de overtollige lak weg, daarna pak je het stempelkussentje, drukt deze in 1 beweging op de stempelplaat en weer in 1 beweging eraf, je ziet dan de afdruk op het kussentje zitten, dan bedenk je waar op je nagel je de stempel hebben wilt, je drukt dan het kussentje op je nagel (goed drukken!) en zodra je het kussentje weer omhoog haalt staat de stempel op je nagel! zo simpel kan het zijn. 

Zorg er wel voor dat je na het zetten van de stempels je nagels aflakt met een goede topcoat, zo hou je lang plezier van je nail art stempels. 

Vergeet ook niet om het kussentje, de plaatjes en de schraper goed schoon te maken met remover, zo hou je de spullen netjes en kun je er nog lang gebruik van maken. 

Hier mijn voorbeeldje die ik net even snel gemaakt heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten