maandag 28 januari 2013

Glitter and Glamour French manicure





Vandaag een hele simpele nail art die echt bling bling is.
Hoe ik deze nail art heb gemaakt lees je hieronder.




Voor deze nail art heb je een aantal dingen nodig.



* Een topcoat
* Een dottingtool
* Glitter pigment
* Dunne nail art hartjes
* Waaierkwast 








Voor je begint is het aan te raden om een krant neer te leggen op de plek waar je wilt gaan werken, pigment gebruiken op deze manier kan nogal een troep geven, en de krant kun je daarna direct weg gooien, scheelt een hoop poets werk.


Begin met de topcoat, je maakt met deze lak een French manicure lijn, zorg voor die tijd dat je het potje pigment open hebt staan.
Als je de french manicure lijn hebt aangebracht dip je direct met de natte lak in de pigment, doe dan verder even niks, zorg dat de boel goed droogt, heel je nagel zit dan onder de pigment en het ziet er misschien mislukt uit, maar dit komt echt goed!.
.
Als het droog is gebruik je de waaierkwast om het overtollige pigment weg te vegen, je houdt dat alleen de glitter french manicure over. 

Doe dit op deze manier bij alle nagels!

Als je hiermee klaar bent lak je met de topcoat alleen de french manicure lijn af, op die manier voorkom je dat als er nog glitters aan je kwastje blijven plakken en je deze over de rest van de nagels verspreid.
veeg het kwastje van je topcoat even af, en lak dan de nagels in z'n geheel af.

Dit is ook gelijk het moment dat je de hartjes kan aanbrengen, mocht je deze willen gebruiken dan pak je ze op met je dottingtool en leg je ze in de natte lak. Even goed aandrukken aan alle kanten zodat hij goed hecht en klaar!

Dit is dan het resultaat





Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten